dijous, 4 d’abril del 2013



   DESPESES DESMESURADES I INJUSTIFICADES

  En el darrer ple municipal del dia 28 de març, vaig votar contra "La proposta d'aprovació de reconeixement extrajudicial de crèdits" perquè em va semblar carregada de pagaments injustificats i desmesurats. N' observe uns quants:
                   1)  A la companyia J&A. Garrigues, S.L., la quantitat de 10.030€ per tal de fer una auditoria, segons la resposta que va donar l'alcalde en la reunió, de la gestió municipal entre 2004 i 2007, època que era alcalde J. B. Balaguer Vidal. Pagar una auditoría, amb el diners de tots els ciutadans, per contribuir al procés judicial de l'exalcalde és un autèntic despropòsit. A més, l'auditoria d'una empresa externa, pot tenir valor en un procés judicial?     
          2) Un partida a Badmilk&Co/Fra (diseño, desarrollo, material fotográfico y elaboración de textos de Web turística) de 12.390€. Un autèntic despifarro. Una pàgina web i les necessitats de premsa de l'Ajuntament no poden justificar la xifra.
                3)  Una despesa d'Aire Berlin de 1.131,1€ per un viatge promocional de la Comissió de govern a Àustria.
                 4) Més de 1000€ de despeses protocol·làries y de representació a Enrique Ponsoda. 
             Els ciutadans del Castell mereixem saber la manera en què l'Ajuntament es gasta els diners de tots. N'hi ha una desproporció absoluta entre les necessitats i els gastos realitzats. A més a més, en una època de problemes econòmics i de dificultats per a molts és totalment immoral aquesta quantitat de despeses desmesurades i injustificades.   


                                      GASTOS DESMESURADOS  E INJUSTIFICADOS    En el último pleno municipal, del día 28 de marzo, voté contra "La propuesta de aprobación de reconocimiento extrajudicial de créditos" ya que me pareció cargada de pagos injustificados y desmesurados; destaco unos cuantos:
           1) A la compañía J & A.Garrigues, SL, la cantidad de € 10.030 para hacer una auditoría, según la respuesta que dio el alcalde en la reunión, de la gestión municipal entre 2004 y 2007, época que era alcalde J.B. Balaguer Vidal. Pagar una auditoría, con el dinero de todos, para contribuir al proceso judicial del ex alcalde, es un auténtico despropósito. Además, ¿La auditoría de una empresa externa, puede tener valor en un proceso judicial?
        2) Un partida a Badmilk & Co / Fray (diseño, desarrollo, material fotográfico y elaboración de textos de Web turística)? de € 12.390. Un auténtico despifarro. Una página web y las necesidades de prensa del ayuntamiento no pueden justificar la cifra tan abultada.
              3) Un gasto en la compañía Aire Berlin de € 1.131,1 por un viaje promocional de la comisión de gobierno del Ayuntamiento a Austria.
     4) Más de 1000 € de gastos protocolarios y de representación a Enrique Ponsoda.
              Los ciudadanos del Castell merecemos conocer la forma en que el Ayuntamiento se gasta el dinero de todos. Hay una desproporción absoluta entre las necesidades y los gastos realizados. Además, en una época de problemas económicos y de dificultades para muchos es totalmente inmoral estos gastos desmedidos e injustificados.

                                                                          Enric Balaguer
                                                                          el Castell de Guadalest,4 d'abril de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada